Mini Lemon Poppy Seed Sour Cream Semifreddo Cupcakes

Mini Lemon Poppy Seed Sour Cream Semifreddo Cupcakes to bezglutenowe i wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 69 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, śmietanę, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Zwycięskie mini babeczki Kokosowe ze skórką z maku, nadzieniem z rodzynek Muscat i polewą pietruszki z prażonym kokosem, toffi z lnu i maku oraz organicznymi różami, Mini Muffiny Cytrynowo-Makowe, oraz Mini Muffiny Z Makiem Cytrynowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W podwójnym kotle lub żaroodpornej misce ustawionej na rondlu z gotującą się wodą, ubij razem żółtka, cukier, wanilia, połowę skórki z cytryny i sok z cytryny, aż dobrze się połączą. Nadal trzepać stale na bardzo małym ogniu, aż mieszanina żółtka zgęstnieje i stanie się bladożółta, około 3 do 4 minut.
Dodać kwaśną śmietanę, wymieszać aż się połączy i odstawić.
W dużej misce ubijamy śmietanę trzepaczką, aż uformują się miękkie szczyty. Delikatnie złóż bitą śmietanę na masę jajeczną. Delikatnie wymieszać z makiem. Podzielić mieszaninę równomiernie między wyłożone mini kubki muffin. Jeśli nie masz Mini kubków na muffinki, możesz użyć zwykłego rozmiaru, aby uzyskać o połowę mniej. Zamrozić przez co najmniej 2 godziny lub do momentu uzyskania jędrności.
Aby podać, obrać papierowe wkładki i udekorować pozostałą skórką z cytryny.