Mini Indyk-Żurawina Topi
Mini Indyk-żurawina może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 347 kalorii. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Działa dobrze jako bardzo przyjazne dla budżetu danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz pierś z indyka, bułkę chlebową, sos żurawinowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać ciasto z bułki można śledzić to danie główne z Ciasteczkowe Ciastka Snickers Brownies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Indyk, awokado, żurawina, Brie i puree ziemniaczane topi się, Mini placki z indykiem i żurawiną, oraz Mini Tuńczyk Topi Się dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Rozprowadzić sos żurawinowy na 4 kromkach chleba; przykryć indykiem, szpinakiem, singlami i pozostałymi kromkami chleba.
Gotować 4 min. z każdej strony lub aż do złotego koloru po obu stronach.