Mini-hamburgery z szalotką-Dijon Spread
Mini-hamburgery z szalotka-Dijon Spread może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 13g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka pieprzu, szalotki, Klasyczne roladki obiadowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co jest raczej złe. Spróbuj Mini Hamburgery, Suwaki z szalotką - Dijon Relish, oraz Solony pieczony indyk z ziołami i szalotką-SOS Dijon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Połącz pierwsze 3 składniki w misce. Podzielić mieszaninę mięsa na 8 równych porcji, kształtując każdy w 1/4-cala grubości patty. Lekko pokryć obie strony pasztecików sprayem do gotowania.
Umieść paszteciki na stojaku do grillowania; grill przez 3 minuty z każdej strony lub do czasu zakończenia.
Połączyć szalotki, sos Worcestershire, musztarda, i masło w małej misce.
Przetnij rolki na pół poziomo.
Rozprowadzić mieszankę szalotki równomiernie po ściętych bokach rolek.
Warstwa 1 patty i 2 pikle chips na dolnej połowie każdej rolki; top z blatów rolki.
Policz 16 żetonów marynowanych
Wymieszać razem mieszankę szalotki