Mini Cytrynowe Placki Bezowe
Mini cytrynowe placki bezowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 9. Jedna porcja zawiera 274 kalorie, 6G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz jajka, kruche ciasteczka, skondensowane mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 2306 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mini Cytrynowe Placki Bezowe, Mini Cytrynowe Placki Bezowe, oraz Mini Cytrynowe Placki Bezowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350°linii Muffin cyny z papierem cupcake, lub kubki do pieczenia
Kruche okruchy podzielić na 9 babeczkowych Papierów. Użyj DNA szklanki, aby mocno docisnąć okruchy do muffinki well.In w średniej misce połącz żółtka, mleko skondensowane, sok z cytryny i skórkę z cytryny. Wymieszać, aż dobrze połączone, a następnie łyżką na wierzchu kruche Skórki.Za pomocą miksera elektrycznego ubić białka na sztywność. Stopniowo dodawaj cukier i kontynuuj bicie przez kilka minut, aż cukier całkowicie się rozpuści.Łyżka bezy nad nadzieniem cytrynowym, pamiętaj, aby przejść obok krawędzi ciasta.
Piec przez 10 minut, lub aż beza będzie złoty.Wyłączyć piekarnik i pozostawić placki do ostygnięcia wewnątrz piekarnika, z otwartymi drzwiami.
Podawać placki, gdy są całkowicie chłodne - lub przechowywać w lodówce, aż będą gotowe do podania.