Mini Corn Dogs na patyku
Mini Corn Dogs na patyku może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 78 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 14 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 40. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, musztardę, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Klasyczne Corn dogi i ser na patyku, Mini Jalapeno Corn Dogs I corn dog Bites {bezglutenowe}, oraz Mini Corn Dogs.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°. smarować blachę ciasteczkową ze skracaniem lub natryskiwać sprayem do gotowania. Włóż wykałaczkę do wąskiego końca każdego parownika. Oddzielić ciasto na 10 herbatników; ostrożnie podzielić każde ciastko poziomo na 4 rundy. Zawiń boki i wierzch każdego wiener z ciasta okrągłe, szczypanie krawędzi do uszczelnienia.
W talerzu ciasto, wymieszać jajko i mleko. Na talerzu wymieszaj mąkę kukurydzianą i cukier.
Każdy zawinięty parów w mieszaninie jaj, a następnie lekko zwinąć w mieszaninie mąki kukurydzianej.
Umieść stronę szwu w dół na arkuszu ciastek.
Piec 10 do 12 minut lub aż szczyty są jasno złoty kolor i spody są złoty kolor.
Usuń z arkusza cookie za pomocą szpatułki.
Podawać z ketchupem i musztardą.