Mini ciasto marchewkowe z lukrem Klonowo-serowym
Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 1098 kalorii, 13g białka, oraz 66 g tłuszczu każdy. Jeśli 2,18 zł za porcję spada w budżecie, Mini ciasto marchewkowe z Klonowo-twarogowym lukrem może być doskonałym Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Udaj się do sklepu i odbierz serek śmietankowy, mielony cynamon, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wielkanoc. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ciasto Marchewkowe Z Lukrem Z Serem Klonowym, Ciasto marchewkowe z lukrem z serem klonowym, oraz Ciasto marchewkowe z lukrem Klonowo-serowym.
Instrukcje
Rozgrzej panini maker do 177° (upewnij się, że panini maker znajduje się płasko na powierzchni roboczej). Spray 2 (6-oz) Indywidualne naczynia do pieczenia (ramekins)z gotowania sprayu.
W małej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, sól, imbir, cynamon i gałkę muszkatołową; odstawić. W średniej misce ubij białko jaja, brązowy cukier, olej, mleko i wanilię trzepaczką do wymieszania. Wymieszać mieszaninę mąki aż do połączenia; mieszać w marchew, rodzynki i orzechy włoskie.
Podziel ciasto równomiernie między ramekiny. Ustaw ramekiny na Dolnym grillu panini maker; zamknij pokrywę, aż górny grill zetknie się z wierzchołkami ramekin.
Piec 17 do 19 minut lub do ciasta są ustawione i wiosna z powrotem po dotknięciu lekko w centrum. Ostudzić w ramekinach 5 minut; wyjąć z ramekinów do regału chłodzącego. Całkowicie fajne. W razie potrzeby wyrównaj warstwy ciasta ząbkowanym nożem.
Tymczasem, zrobić klon-twarogowy lukier. W małej misce, ubić razem ser i masło z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż do wymieszania. Ubić w cukrze pudrze i syropie klonowym na gładką masę.
Warstwy wypełnić i zamrozić lukrem Klonowo-twarogowym; posypać prażonymi orzechami włoskimi.