Mini Ciasteczka Brownie
Przepis Mini ciastka Brownie może zaspokoić Amerykański głód w około 2 godziny i 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 97 g tłuszczu, oraz w sumie 2339 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.14 za porcję. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Sprawdza się jako deser w rozsądnej cenie. Mieszanka wody, jajko, bita Puszysta lukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pb Brownie Blast Mini Cakes, Babeczki Mini Brownie, oraz Mini Brownie Bites.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Spryskaj dno tylko patelni 13x9 cali sprayem do gotowania lub smarem ze skróceniem.
W średniej misce, wymieszać razem brownie mix, saszetka z syropu czekoladowego, woda, olej i jajko, aż dobrze wymieszane.
Piec 8-calowy patelni 38 do 40 minut (9-calowy patelni 34 do 37 minut) lub aż wykałaczka włożona 2 cale z boków patelni wychodzi prawie czysty. Całkowicie schłodzić, około 1 godziny 30 minut. Za pomocą 3 1/2-calowego okrągłego noża lub wzoru papieru pokrój brownies na 6 rund.
Umieścić lukier w średniej misce.
Dodać 2 krople barwnika spożywczego; mieszać aż do dobrze wymieszanego. W razie potrzeby dodaj kolejną kroplę na jasnoróżowy kolor.
Na talerzu do serwowania umieść 1 Okrągły brownie, zaokrąglony bok w dół; frost top. Wierzch z drugim okrągłym brązowym; wierzch mrozowy. Na górze trzecia runda brownie. Strona mrozu i wierzch ciasta.
Posypać dekorami. Powtórz, aby zrobić drugie mini ciasto. Przechowywać ciasta luźno przykryte.