Mini ciasteczka batonikowe

Mini ciasteczka batonikowe
Jeśli masz około 1 godziny do spędzenia w kuchni, ciasteczka Mini Candy Bar Cookies mogą być świetnym przepisem bez nabiału do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 238 kalorii , 3 g białka i 13 g tłuszczu . Za 86 centów za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 60 osobom. Ten przepis z Allrecipes wymaga batoników karmelowo-orzechowo-nugatowych w polewie czekoladowej, jajek, oleju roślinnego i wody. Świetnie sprawdza się jako tani deser. Ten przepis polubiło 186 smakoszy i kucharzy. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 42% . Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy obejmują ciasteczka cytrynowe , ciasteczka batonikowe z kawałkami czekolady i ciasteczka bożonarodzeniowe z trzcinami cukrowymi .

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Blachy do pieczenia wyłóż papierem pergaminowym. Rozpakuj wszystkie mini batoniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mini Batoniki Karmelowo-nugatowe W Czekoladzie (takie Jak Snickers®)Mini Batoniki Karmelowo-nugatowe W Czekoladzie (takie Jak Snickers®)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 (18,25 Uncji) Opakowania Francuskiej Mieszanki Ciast O Smaku Waniliowym2 (18,25 Uncji) Opakowania Francuskiej Mieszanki Ciast O Smaku Waniliowym
Opakowania Mieszanka Ciasta Francuskiego O Smaku WaniliowymOpakowania Mieszanka Ciasta Francuskiego O Smaku Waniliowym
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Opróżnij 2 mieszanki ciast do dużej miski i dodaj do nich jajka, olej roślinny i wodę. Ciasto będzie sztywne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Zwiń czubate łyżki ciasta w 1-calowe kulki. Wciśnij mini batonik w kulkę z ciasteczkami i ostrożnie przykryj cały kawałek cukierka ciastem. Jeśli widoczna będzie jakakolwiek czekolada, ciasteczko wypłynie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4
Napełnione ciasteczka układamy na przygotowanych blachach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Piec w nagrzanym piekarniku przez 11 minut. Ciasteczka nie będą z wierzchu brązowe. Studzimy przez 5 minut na blachach do pieczenia, a następnie wyjmujemy i dokończymy studzenie na kratkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje60
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn