Mini ciasta krabowe z sosem Remoulade

Mini ciasta krabowe z sosem Remoulade
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Mini ciastek krabowych z sosem Remoulade. Ten przepis służy 3 i kosztuje $7.56 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 804 kalorie, 36g białka, oraz 62 g tłuszczu na porcję. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 15 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz seler, sól koszerną, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć majonez, możesz podążać za tym daniem głównym z Super! Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Lżejsze jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Ciasta krabowe z sosem Remoulade, SOS Remoulade i ciasta krabowe, oraz Ciasta krabowe z sosem Rémoulade.

Instrukcje

1
Na średniej patelni, rozgrzać masło; dodać szalotki, seler, i czosnek, i gotować na średnim ogniu, aż warzywa są przezroczyste, o 3 do 4 minutes.In średnia miska, połączyć gotowane warzywa z kraba, jajka, sok z cytryny, musztarda i pietruszka.Doprawić solą, pieprzem i gałką muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
KrabKrab
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodaj posiłek krakers i dobrze wymieszać, aby dokładnie połączyć.Uformuj czubate łyżki mieszanki kraba na okrągłe ciasta o średnicy 1-1 / 2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Philadelphia® NeufchatelSer Philadelphia® Neufchatel
KrabKrab
3
Ciasto rozwałkować w dodatkowym posiłku krakersowym i ułożyć na patelni do pieczenia.Przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut przed gotowaniem.Gdy jest gotowy do podania, rozgrzać dużą patelnię i wlać olej do głębokości 1/2-cala; rozgrzać olej na średnim ogniu, utrzymując olej na niskim wolnym ogniu.Gotować i brązowy krabcakes przez 1 do 2 protokół z pierwszej strony i około 1 minut na drugiej stronie, lub do czasu, gdy są gotowane przez i złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Philadelphia® NeufchatelSer Philadelphia® Neufchatel
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
4
Przenieść ciasta do ręczników papierowych, aby osuszyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
5
Ciasta podawać na ciepło, z sosem Remoulade.- =SOS Remoulade = -w małej misce, ubić wszystkie składniki razem i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć; sprawia, że 1 filiżanka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy

Składniki

1łodygaseler, mielonyseler, mielony791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweCracker meal, plusCracker meal, plus3trochę posiekanej cukiniiwięcej Cracker meal, do pogłębianiawięcej Cracker meal, do pogłębiania2largesjajka lekko ubitejajka lekko ubite2Spód: okruszki z herbatników grahammielony świeży koperekmielony świeży koperek2Spód: okruszki z herbatników grahamdrobno mielona świeża pietruszka płaskadrobno mielona świeża pietruszka płaska2Spód: okruszki z herbatników grahammielona świeża pietruszka płaskamielona świeża pietruszka płaska12 3/4 szklanki całych migdałów, ze skórką i uprażonychczosnek mielonyczosnek mielony0warzywo (np. szpinak)świeży mielony czarny pieprzświeży mielony czarny pieprz1warzywo (np. szpinak)świeży mielony czarny pieprzświeży mielony czarny pieprz2Spód: okruszki z herbatników grahamchrzan biały odsączonychrzan biały odsączony1porcja startego parmezanuopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterkiopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterki1warzywo (np. szpinak)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoświeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny2warzywo (np. szpinak)świeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny454papryka habaneroświeże grudki krabów, oczyszczone i zbierane w celu usunięcia wszelkich kawałków skorupyświeże grudki krabów, oczyszczone i zbierane w celu usunięcia wszelkich kawałków skorupy1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej1szczyptaświeżo Starta gałka muszkatołowaświeżo Starta gałka muszkatołowa2szalotki, białe i zielone części, posiekaneszalotki, białe i zielone części, posiekane2szalotki, białe i zielone części, mieloneszalotki, białe i zielone części, mielone1porcja startego parmezanusłodka paprykasłodka papryka3trochę posiekanej cukiniiSos TabascoSos Tabasco2Spód: okruszki z herbatników grahammasło niesolonemasło niesolone1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweolej roślinny do smażeniaolej roślinny do smażenia2Spód: okruszki z herbatników grahamgorczyca pełnoziarnistagorczyca pełnoziarnista4Spód: okruszki z herbatników grahamgorczyca pełnoziarnistagorczyca pełnoziarnista1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoSos WorcestershireSos Worcestershire

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Antica Chardonnay (Mountain Select). Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.
Antica Chardonnay (Mountain Select)
Antica Chardonnay (Mountain Select)
Chardonnay 2017 jest żywy i bogaty w kuszące aromaty, które prowadzą do mocnego rdzenia smaków gruszki, jabłka i moreli w cieniu lekko przyprawionego dębu. Na podniebieniu wino oferuje warstwę po warstwie utrzymujących się smaków. Wino podkreśla czystość odmianową elegancją i świeżością na podniebieniu.Chardonnay zebrano od 4 do 31-letnich win z wybranych części dziewięciu bloków winnic, które są sadzone na wysokości 1,413-1,494 stóp. Tegoroczna selekcja składała się z 10 klonów Chardonnay—dziewięciu burgundzkich i uznanej selekcji Heritage Weimer—które razem tworzą złożoność aromatów i smaków, których szukamy dla naszej górskiej selekcji Chardonnay.
TrudnośćEkspert
Gotowe W57 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia28
Magazyn