Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Mini ciastek krabowych z sosem Remoulade. Ten przepis służy 3 i kosztuje $7.56 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 804 kalorie, 36g białka, oraz 62 g tłuszczu na porcję. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 15 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz seler, sól koszerną, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć majonez, możesz podążać za tym daniem głównym z Super! Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Lżejsze jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Ciasta krabowe z sosem Remoulade, SOS Remoulade i ciasta krabowe, oraz Ciasta krabowe z sosem Rémoulade.
Instrukcje
1
Na średniej patelni, rozgrzać masło; dodać szalotki, seler, i czosnek, i gotować na średnim ogniu, aż warzywa są przezroczyste, o 3 do 4 minutes.In średnia miska, połączyć gotowane warzywa z kraba, jajka, sok z cytryny, musztarda i pietruszka.Doprawić solą, pieprzem i gałką muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania Wkładki
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Krab
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Cukierki Peachie-o
2
Dodaj posiłek krakers i dobrze wymieszać, aby dokładnie połączyć.Uformuj czubate łyżki mieszanki kraba na okrągłe ciasta o średnicy 1-1 / 2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułki Do Kanapek Submarine (około 6 Cali), Przekrojone
Krab
3
Ciasto rozwałkować w dodatkowym posiłku krakersowym i ułożyć na patelni do pieczenia.Przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut przed gotowaniem.Gdy jest gotowy do podania, rozgrzać dużą patelnię i wlać olej do głębokości 1/2-cala; rozgrzać olej na średnim ogniu, utrzymując olej na niskim wolnym ogniu.Gotować i brązowy krabcakes przez 1 do 2 protokół z pierwszej strony i około 1 minut na drugiej stronie, lub do czasu, gdy są gotowane przez i złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułki Do Kanapek Submarine (około 6 Cali), Przekrojone
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
4
Przenieść ciasta do ręczników papierowych, aby osuszyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
5
Ciasta podawać na ciepło, z sosem Remoulade.- =SOS Remoulade = -w małej misce, ubić wszystkie składniki razem i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć; sprawia, że 1 filiżanka.
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Antica Chardonnay (Mountain Select). Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.