Mini Calzones ze szpinakiem i fetą Campbella
Campbell 's szpinak i Feta Mini-Calzones może być tylko hor d' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 197 kalorii. Ten przepis wegetariański serwuje 16 i kosztuje 56 centów za porcję. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pod ręką oliwę z oliwek, szpinak, mielony pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 62%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Mini quiche ze szpinakiem i fetą, Mini pieczona Frittata z fetą, szpinakiem, pieczoną czerwoną papryką i koperkiem, oraz Mini pieczona Frittata z garlicky smażonymi pomidorami i szpinakiem, świeżą bazylią i fetą podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 400 stopni F.
Rozgrzej olej na 10-calowej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować do miękkości.
Dodaj szpinak i gotuj przez 3 minuty.
Zdejmij patelnię z ognia. Wymieszać z serem i czarnym pieprzem.
Pozostawić mieszaninę do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Ciasto rozłożyć na lekko posypanej mąką powierzchni.
Zwiń arkusz ciasta na 12-calowy kwadrat.
Pokrój na 16 (3-calowych) kwadratów.
Umyj krawędzie kwadratów wodą.
Umieść około 1 łyżki mieszanki szpinaku na środku każdego kwadratu. Złóż ciasto na nadzienie, tworząc Trójkąty. Naciśnij krawędzie, aby uszczelnić.
Nadziewane ciastka umieścić na blasze do pieczenia.
Piec przez 15 minut lub do momentu, aż wypieki będą złotobrązowe.
Wyjmij ciastka z blachy do pieczenia i pozostaw do ostygnięcia na stojakach drucianych przez 10 minut.