Mini bochenki mięsne i plastry ziemniaków
Mini bochenki mięsne i plastry ziemniaków to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.52 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 590 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś sos pomidorowy, cebulę, białka z jajek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mini Bochenki Mięsne, Mini Bochenki Mięsne, oraz Mini Bochenki Mięsne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pomidor, cebulę, jalapeo, czosnek i sól połączyć w średniej misce; dobrze wymieszać (aby Salsa była do przodu, przygotuj się do tego punktu; przykryć folią i schłodzić, do 1 dnia, aż będzie gotowy do podania.) Wymieszać z kolendrą.
Przygotuj grill. W dużej misce umieść mieloną wołowinę, sos pomidorowy, bułkę tartą i białka.
Wymieszać rękami lub drewnianą łyżką, aż dobrze się wymieszać. Podzielić mieszaninę na 4 porcje i wkleić w owale o grubości około 2/3 cala.
Grill bochenki mięsa na średnim ogniu, obracając raz lub dwa razy, aż ładnie zwęglone i gotowane przez, o 15 protokół.
Podczas gotowania mięsa, pokroić ziemniaki 1/4 cala grubości; opłukać i osuszyć.
Posmaruj plastry ziemniaków z obu stron oliwą z oliwek i grilluj, obracając raz, aż będą złote i chrupiące, około 12 minut.
Łyżka salsy na bochenkach; podawać z plasterkami ziemniaków.