Mini Bochenki Mięsne

Mini Bochenki Mięsne
Mini bochenki mięsne wymagają około 30 minut od początku do końca. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 135 kalorii, 15g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, pieprz, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co jest raczej złe. Spróbuj Mini Bochenki Mięsne, Mini Bochenki Mięsne, oraz Mini Bochenki Mięsne dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz wołowinę, jajko, bułkę tartą, parmezan, szalotkę, czosnek, pastę pomidorową, sól i pieprz w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Bułka TartaBułka Tarta
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
ParmezanParmezan
SzalotkaSzalotka
CzosnekCzosnek
WołowinaWołowina
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
3
Wymieszaj z rękami, aby dobrze się połączyć.
4
Posmaruj 6-szklankową puszkę muffinów oliwą z oliwek. Delikatnie rozwałkuj mięso na 6 kulek i umieść każdą w kubku muffinowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MięsoMięso
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Taca Na MuffinkiTaca Na Muffinki
5
Piec do gotowane przez, o 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn