Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Mini Chleb makowy spróbować. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 188 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę cytrynową, mąkę, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Zwycięskie mini babeczki Kokosowe ze skórką z maku, nadzieniem z rodzynek Muscat i polewą pietruszki z prażonym kokosem, toffi z lnu i maku oraz organicznymi różami, Chlebek Cytrynowy Makowy, oraz Bochenki Maku Polskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce połączyć mąkę, cukier, mak, skórkę i sodę oczyszczoną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Makowiec
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Połącz pozostałe składniki; mieszaj do mieszanki mąki tylko do zwilżenia. Łyżka do trzech nasmarowanych 5-3 / 4-in. x 3-po. x 2-po. Patelnie bochenkowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Bochenkowa
3
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Fajne na stelażach z drutu.