Mini bochenki jagodowo-cytrusowe
Przygotowanie mini bochenków jagodowo-cytrusowych zajmuje około 55 minut od początku do końca. Z tego przepisu składa się 12 porcji zawierających 193 kalorie , 3 g białka i 7 g tłuszczu każda. Za 27 centów za porcję ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezmleczną i wegetariańską z dodatkiem lakto ovo . Niewiele osób tak naprawdę lubiło tę przystawkę. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i kup sodę oczyszczoną, jagody, sok pomarańczowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżką wynoszącą 31% . Bochenek Jagodowy Z Syropem Jagodowym , Sałatka Z Buraków i Sera Pleśniowego z Cytrusowym Sosem Vinaigrette i Warkocz ze słodkiej lukrecji o smaku cytrusowym są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier, sól i sodę oczyszczoną. W małej misce wymieszaj jajko, sok pomarańczowy, olej i skórkę pomarańczową. Mieszaj z suchymi składnikami, aż zostaną zwilżone. Dodać jagody i orzechy pekan.
Przenieś na dwa 5-3/4-calowe. x 3 cale x 2 cale foremki do pieczenia pokryte sprayem kuchennym.
Piec w temperaturze 350° przez 40-45 minut lub do momentu, aż wykałaczka wbita w środek będzie czysta. Studzimy przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na metalową kratkę.