Mini łososiowy Bochenek to pescatarian danie główne. Jedna porcja zawiera 978 kalorii, 32G białka, oraz 73g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 3,35 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz sok z cytryny, mleko, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mini Bochenek Z Indyka, Mini Bochenek Pan lub Bar Pan ciasteczka, oraz Mini Meat Loaf dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na małej patelni, podsmażyć seler i cebulę w oleju do miękkości. W dużej misce, połączyć bułkę tartą, jajko, mleko, sól, pieprz i mieszankę selera. Łososia pokruszyć i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Seler
Pieprz
łosoś
Cebula
Mleko
Sól
Jajko
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Cukierki Peachie-o
2
Przenieść do nasmarowanego 5-3 / 4-in. x 3-po. x 2-po. patelnia bochenkowa.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Bochenkowa
3
Piec w temperaturze 350° przez 40-45 minut lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 160°. W małej misce, połączyć składniki sosu.
Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 18 dolarów za butelkę.