Minestrone z włoską kiełbasą może być tylko Śródziemnomorski przepis, którego szukasz. Ten przepis serwuje 11 i kosztuje 1,2 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 12g białka, 15g tłuszczu i w sumie 257 kalorii. Ten przepis z Taste of Home wymaga pieprzu, bazylii, muszli makaronu i cukinii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Najlepiej sprawdza się jako danie główne, i odbywa się w około 1 godzina i 25 minut. Z łyżką wynik 45%, to danie jest solidne. Włoska Kiełbasa Minestrone, Minestrone Z Włoską Kiełbasą, oraz Minestrone z włoską kiełbasą są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
W holenderskim piekarniku gotuj kiełbasę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić. Dodaj marchewkę, seler i por; gotuj przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
2
Dodaj cukinię, fasolkę szparagową i czosnek; gotuj 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3
Dodaj bulion, pomidory, kapustę, bazylię, oregano i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
4
Wróć do wrzenia. Dodaj fasolę garbanzo, makaron i pietruszkę. Gotuj przez 6-9 minut lub do miękkości makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Chianti, Verdicchio i Trebbiano to świetny wybór dla Minestrone. Włosi znają Jedzenie i znają wino. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castellani Chianti Annata z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zmienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami i pikantnymi daniami z makaronu. Idealny do pieczeni, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo