Minestrone z włoską kiełbasą może być tylko Śródziemnomorski przepis, którego szukasz. Ten przepis serwuje 11 i kosztuje 1,2 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 12g białka, 15g tłuszczu i w sumie 257 kalorii. Ten przepis z Taste of Home wymaga pieprzu, bazylii, muszli makaronu i cukinii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Najlepiej sprawdza się jako danie główne, i odbywa się w około 1 godzina i 25 minut. Z łyżką wynik 45%, to danie jest solidne. Włoska Kiełbasa Minestrone, Minestrone Z Włoską Kiełbasą, oraz Minestrone z włoską kiełbasą są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
W holenderskim piekarniku gotuj kiełbasę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić. Dodaj marchewkę, seler i por; gotuj przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Chianti, Verdicchio i Trebbiano to świetny wybór dla Minestrone. Włosi znają Jedzenie i znają wino. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castellani Chianti Annata z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zmienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami i pikantnymi daniami z makaronu. Idealny do pieczeni, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo