Minestrone z grzankami smażonymi i Parmigiano-Reggiano
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc daj Minestrone z grzankami i Parmigiano-Reggiano spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 504 kalorie, 22g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na 2,44 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to raczej tanie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz bukiet garni, pancetta, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 59%. Podobne przepisy to Minestrone Z Parmigiano-Reggiano, Rozdrobniony Radicchio z Parmigiano-Reggiano, oraz Fettuccine Ze Szpinakiem Z Parmigiano-Reggiano.
Instrukcje
1
Dla
1
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużej patelni saute na średnim ogniu, dodać czosnek i gotować przez 3 do 4 protokół, do smaku oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Czosnek Goya®
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Czosnek wyjąć, dodać kostki chleba i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
Czosnek Goya®
3
Podsmażyć na złoty kolor ze wszystkich stron, doprawić lekko solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Wyjąć na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
1
Rozgrzać olej w garnku 4 quart, dodać cebulę, seler, czosnek, marchew i pancetta i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)