Minestrone z grzankami smażonymi i Parmigiano-Reggiano
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc daj Minestrone z grzankami i Parmigiano-Reggiano spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 504 kalorie, 22g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na 2,44 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to raczej tanie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz bukiet garni, pancetta, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 59%. Podobne przepisy to Minestrone Z Parmigiano-Reggiano, Rozdrobniony Radicchio z Parmigiano-Reggiano, oraz Fettuccine Ze Szpinakiem Z Parmigiano-Reggiano.
Instrukcje
1
Dla
1
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużej patelni saute na średnim ogniu, dodać czosnek i gotować przez 3 do 4 protokół, do smaku oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Czosnek wyjąć, dodać kostki chleba i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
3
Podsmażyć na złoty kolor ze wszystkich stron, doprawić lekko solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Wyjąć na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1
Rozgrzać olej w garnku 4 quart, dodać cebulę, seler, czosnek, marchew i pancetta i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Dodaj kapustę, chard, ziemniaki, woda, bulion, pomidory i Garni bukiet. Doprowadzić zupę do delikatnego dusić i gotować przez 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet Garni
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Chard Szwajcarski
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Puszka) Pokrojonych W Kostkę Pomidorów Z Zielonymi Papryczkami Chilli, Sok Zachowany
3
Połowę fasoli (1 1/2 szklanki) umieścić w maszynce i proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
4
Do gotującej się zupy dodać przecier i całą fasolę. Gotować na wolnym ogniu przez około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
Puszka) Pokrojonych W Kostkę Pomidorów Z Zielonymi Papryczkami Chilli, Sok Zachowany
5
Dodać szpinak i gotować przez 2 protokół. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Zupę pokroić w miseczki, udekorować grzankami i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Grzanki
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Puszka) Pokrojonych W Kostkę Pomidorów Z Zielonymi Papryczkami Chilli, Sok Zachowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego