Przepis Minestrone Ragout nad Polentanem jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 1,66 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 578 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz przyprawy, marchew, bazylia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ragout grzybowy z polentą, Polenta - Kiełbasa Ragout, oraz Polenta z karczochem Ragout dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać bakłażan i dalej 8 składników (bakłażan przez czosnek), i smażyć przez 5 protokół. Wymieszać pomidory i gotować przez 3 minuty. Wymieszać orzo, szpinak, bazylia i sól; gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Czosnek Goya®
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
4
Umieścić polenta na blasze pokrytej sprayem do pieczenia; dusić przez 3 minuty z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
5
Podawać ragout na polenta; udekorować bazylią, w razie potrzeby.
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Piccini Chianti Classico z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.