Przepis Minestrone Ragout nad Polentanem jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 1,66 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 578 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz przyprawy, marchew, bazylia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ragout grzybowy z polentą, Polenta - Kiełbasa Ragout, oraz Polenta z karczochem Ragout dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać bakłażan i dalej 8 składników (bakłażan przez czosnek), i smażyć przez 5 protokół. Wymieszać pomidory i gotować przez 3 minuty. Wymieszać orzo, szpinak, bazylia i sól; gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
4
Umieścić polenta na blasze pokrytej sprayem do pieczenia; dusić przez 3 minuty z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
5
Podawać ragout na polenta; udekorować bazylią, w razie potrzeby.
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Piccini Chianti Classico z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.