Minestron Słodkich Ziemniaków
Słodkie ziemniaki Minestrone to bezglutenowe, całe 30, i wegańskie zupa. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 142 kalorie, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 134 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka pomidorów w puszkach, sól i pieprz, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Minestron Słodkich Ziemniaków, Dwukrotnie pieczone Skórki ze słodkich ziemniaków z orzechami pekan Streusel (akan Individual Sweet Potato Casserole), oraz Minestron Ziemniaczany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w garnku do zupy na średnim ogniu.
Podsmażyć cebulę, seler, włoskie przyprawy, sól i pieprz do miękkości, o 5 protokół. Wymieszaj pomidory z sokiem, bulionem, słodkimi ziemniakami, marchewką, fasolką szparagową i czosnkiem. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie, o 30 protokół.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 85 dolarów.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Jasny rubinowy kolor i oszałamiająca koncentracja zapachów. Eteryczne, owocowe, kwiatowe i balsamiczne nuty podkreślają świeżą elegancję. Nuty wiśni, wiśni, czereśni, wiśni morelowej, fiołka, mięty, anyżu, cynamonu. Cały jego blask wyraża się w podniebieniu z niezwykłą równowagą pomiędzy koncentracją kwasowości i elegancji. Powracają typowe nuty czerwonych owoców przedłużone przez słodkie taniny i doznania mineralne. Czysty, elegancki, trwały i delikatny.