Korzeniowo-warzywny Minestrone może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 134 kalorie, 7G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 20 i kosztuje 67 centów za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i podnieś sól, pieprz, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Warzywa korzeniowe Minestrone z boczkiem, Bulion warzywny i minestrone-Le bouillon de légumes et la minestrone, oraz Minestron Warzywny dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym holenderskim piekarniku lub garnku podgrzej 2 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Dodać cebulę, czosnek i rozmaryn i gotować na umiarkowanym ogniu, aż cebula zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmaryn
Czosnek
Cebula
3
Dodaj marchew, pasternak, łodygi brokułów i squash i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuły
Pasternak
Marchew
Nóż Do Obierania
4
Dodać bulion, doprawić solą i pieprzem i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą prawie miękkie, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Warzywa
Bulion
5
Tymczasem na średniej patelni podgrzej pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodać makaron i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, często mieszając, aż będzie głęboko złoty, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
7
Dodaj tosty makaron i fasola lima do zupy; gotować, aż makaron i warzywa są miękkie, 5 do 6 protokół. Odrzuć rozmaryn. Ser wymieszać z zupą i podawać, przekazując dodatkowy ser na stole.