Minestra
Minestra może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 495 kalorii, 25g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ser romano, ząbki czosnku, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest solidne. Podobne przepisy to Minestra Maritata, Mini Meatball Minestra, oraz Minestra (Kapusta & Fasola).
Instrukcje
Fasolę umieścić w dużym holenderskim piekarniku. Przykryć wodą 2 cale powyżej fasoli; moczyć 8 godzin.
Podsmażyć sól wieprzową, czosnek i sól w gorącym oleju w holenderskim piekarniku, aż tłuszcz zostanie ugotowany z wieprzowiny.
Dodaj posiekany seler, marchew, i cebula, i smażyć 4 do 5 minut lub do miękkości.
Dodać fasolę i 3 ćwiartki wody i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 1 godzinę i 30 minut lub do miękkości, dodając gorącą wodę w razie potrzeby, aby utrzymać fasolę pokrytą cieczą. Wymieszać z papryką.
Połowę ugotowanej fasoli przetworzyć partiami w blenderze, aż będzie gładka, zatrzymując się raz, aby zeskrobać boki; wróć do holenderskiego piekarnika.
Dodaj makaron i gotuj na małym ogniu, ciągle mieszając, aż do całkowitego ogrzania.