Mincemeat Charlottes

Mincemeat Charlottes
Mięso mielone może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 377 kalorii. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz skondensowane mięso mielone, masło, koniak i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Truskawki I Wanilia Charlottes, Chocolate Cherry Charlottes, oraz Warm Apple Charlottes dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Rozpuścić mięso mielone zgodnie ze wskazówkami opakowania, aby uzyskać 2 szklanki. Lekko pokryć 8 (6-uncji) ramekin sprayem do gotowania; równomiernie odkurzyć każdą ramekinę cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
MincemeatMincemeat
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
3
Umieść 16 kromek chleba na desce do krojenia lub powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
4
Wytnij 16 kółek do chleba (2-calowym) okrągłym nożem; wyrzuć ozdoby do chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
5
Umieść 1 okrąg na dole każdego ramekina; zachowaj Pozostałe okręgi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
6
Trim skórki z pozostałych kromek chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
7
Pokrój każdy plasterek na 6 (1 1/2 x 1 cala) prostokątów. Linie boków każdego ramekina z 6 prostokątami, ułożonymi pionowo, obok siebie (pokazane po lewej stronie). Delikatnie naciśnij prostokąty, aby dopasować.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
8
Połącz mięso mielone, jabłko, masło i koniak.
Składniki, których będziesz potrzebować
MincemeatMincemeat
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
KoniakKoniak
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
9
Umieścić około 1/3 szklanki mieszanki mielonej w każdej ramekinie; u góry każdej z nich 1 pozostałym kółkiem chleba, delikatnie naciskając kółka na nadzienie z mielonego mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
MincemeatMincemeat
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
10
Umieść ramekiny na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
11
Piec w 350 przez 30 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
12
Wyjąć z piekarnika; ostudzić na blasze do pieczenia 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
13
Umieść talerz deserowy do góry nogami na każdym ramekinie; Odwróć na talerze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
14
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn