Millionaire mostek z sosem do kawy i piwa

Millionaire mostek z sosem do kawy i piwa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj mostek milionera z kawą i sosem do mopa piwnego. Jedna porcja zawiera 802 kalorie, 60g białka, oraz 36 g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $4.84 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pieprzu, cebula w proszku, sos barbecue, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Duszony Mostek Z Sosem Piwno-Cebulowym, Piwo duszone mostek z Ding Dang dobry sos, oraz Bourbon i kawa duszony mostek z sosem żurawinowym.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Dodać rub umieszczając sól, brązowy cukier, papryka, chili w proszku, pieprz, cebula w proszku, i oregano w małej misce i wymieszać do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
RamięRamię
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Jeśli mostek ma grubą warstwę tłuszczu, przyciąć go do grubości 1/4 cala.
4
Umieścić mostek na patelni i obficie posypać obie strony masą, używając około 3 łyżek na stronę i wklepując go w mięso opuszkami palców. Resztki rub można przechowywać przez kilka miesięcy w słoiku. Możesz gotować mostek od razu, ale będzie smakować lepiej, jeśli pozwolisz mu wyleczyć się w lodówce przykrytej przez co najmniej 4 do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
5
Ustaw grill do pośredniego grillowania i rozgrzej do średnio-niskiego poziomu. Jeśli używasz grilla gazowego, umieść wszystkie zrębki w pudełku dla palaczy lub w woreczku dla palaczy i uruchom grilla na wysokim poziomie, aż zobaczysz dym, a następnie zmniejsz ciepło do średnio-niskiego. Jeśli używasz grilla na węgiel drzewny, umieść dużą patelnię ociekową na środku, rozgrzej grill do średnio-niskiego poziomu, a następnie wrzuć 1 filiżankę zrębków na węgle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Gdy gotujesz, umieść mostek na środku gorącego rusztu, tłuszczu do góry, na patelni ociekowej i z dala od ognia. Przykryć plastry boczku na wierzchu mięsa, a następnie przykryć grilla. Gotować mostek do bardzo miękki, 5 do 6 godzin lub aż temperatura wewnętrzna osiągnie około 190 stopni F. Obficie mop lub baste mięsa z obu stron z sosem mop. Zawiń mostek w folię aluminiową i kontynuuj gotowanie, aż skończysz. Jeśli korzystasz z grilla węglowego, co godzinę musisz dodać 12 świeżych węgli i 1/2 szklanki zrębków z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Przenieś grillowany mostek na deskę do krojenia i pozostaw na 10 minut. Cienko pokroić na ziarno, używając noża elektrycznego lub ostrego noża do rzeźbienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
8
Przełożyć pokrojone mięso na półmisek. Łyżka sos barbecue na mięso lub, jeszcze lepiej, podawać na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
9
Umieść wszystkie składniki w niereaktywnej misce i ubijaj, aby wymieszać. Smak do przypraw, dodając więcej soli, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Połączyć sos barbecue, salsa, i ocet w niereaktywnym rondlu na średnim ogniu, doprowadzić do duszenia, i niech gotować, aż gęsty i aromatyczny, 5 do 8 protokół. Doprawić solą i pieprzem. Sos może być podawany na gorąco lub w temperaturze pokojowej i może być przechowywany w lodówce, pod przykryciem, do 48 godzin. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy

Składniki

2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejabłecznikjabłecznik62 łyżki roztopionego masła10 uncji cienko pokrojonego, ugotowanego indyka, poszatkowanego10 uncji cienko pokrojonego, ugotowanego indyka, poszatkowanego4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweulubiony sos barbecue, (polecany: KC Masterpiece lub Bull ' s Eye)ulubiony sos barbecue, (polecany: KC Masterpiece lub Bull ' s Eye)2kilogramyśrodkowy kawałek mostkaśrodkowy kawałek mostka2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 uncja mieszanki gorącej czekolady1 uncja mieszanki gorącej czekolady1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreokiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki2Spód: okruszki z herbatników grahamkiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki10trochę posiekanej cukiniiŚwieżo zmielony czarny pieprzŚwieżo zmielony czarny pieprz591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemocno zapakowany jasnobrązowy cukiermocno zapakowany jasnobrązowy cukier2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewołowina lub kurczakwołowina lub kurczak2Spód: okruszki z herbatników grahamczysty chili w proszkuczysty chili w proszku591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweocet jabłkowy, lub więcej do smakuocet jabłkowy, lub więcej do smaku2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe4 funty brunatnych ziemniaków w całości (około 8)4 funty brunatnych ziemniaków w całości (około 8)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweDodatkowa bita śmietana i czekoladowe wiórki, opcjonalnieDodatkowa bita śmietana i czekoladowe wiórki, opcjonalnie2Spód: okruszki z herbatników grahamostry sos, (polecane: sos Tabasco)ostry sos, (polecane: sos Tabasco)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwetwoja ulubiona łagodna lub gorąca salsatwoja ulubiona łagodna lub gorąca salsa1porcja startego parmezanuramięramię1warzywo (np. szpinak)suszone oreganosuszone oregano591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesól koszerna lub morskasól koszerna lub morska2warzywo (np. szpinak)sól koszerna lub morskasól koszerna lub morska10trochę posiekanej cukiniiSól koszerna lub morskaSól koszerna lub morska591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesłodka paprykasłodka papryka591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwezrębki hickory lub apple, moczone przez 1 godzinę w wodzie do przykrycia, osuszonezrębki hickory lub apple, moczone przez 1 godzinę w wodzie do przykrycia, osuszone591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweSos WorcestershireSos Worcestershire
TrudnośćEkspert
Gotowe W11 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia37
Magazyn