Mieszanka Millet Garden może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje $3.39 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 730 kalorii. 82 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, bulion warzywny, ciecierzyca i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Millet Methi Pulao-Foxtail Millet Pulav z liśćmi kozieradki-proso indyjskie s, Garden Medley, oraz Garden Medley.
Instrukcje
1
Ostrożnie wybierz fasolę i ciecierzycę, aby usunąć małe kamienie lub zanieczyszczenia i dobrze spłukać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
2
Przenieść do dużej miski, przykryć 3 cale wodą, przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej na 8 godzin lub na noc; odcedzić i dobrze spłukać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodać czosnek, cebula, marchew i seler i gotować, aż cebula jest przezroczysta, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Dodać pasternak, gotować 2 minuty więcej, następnie mieszać w proszku chile i gotować przez 1 minutę. Wymieszać bulion, fasolę i ciecierzycę i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę. (Sprawdź około połowy drogi i dodać tyle wody tylko do pokrycia, jeśli to konieczne.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Oliwa Z Oliwek Do Tostów
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
6
Dodać jarmuż, kukurydzę, ziemniaki fingerling, pomidory, słodkie ziemniaki, brokuły, sól i pieprz i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i dusić, aż fasola i warzywa będą miękkie, o 1 godzinę więcej.W międzyczasie proso opłukać w bieżącej wodzie na około 1 minutę; dobrze spuścić i przenieść do średniego garnka. Gotować na średnim ogniu, często mieszając, aż proso będzie suche i pachnące, ale nie rumiane, około 5 minut; przenieść do miski i powrócić garnek do ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie Ogórki, Do Podania
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 (14 Uncji) Puszka Bulionu Z Kurczaka
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Proso
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Jarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Dodać wodę i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
8
Dodaj proso i sól, wróć do wrzenia, a następnie przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż płyn się wchłonie, 20 do 30 minut. Odstawić z ognia na kilka minut, a następnie odkryć i puch widelcem.Łyżka duszonych warzyw na prosie i udekorować zieloną cebulą.