Ciasto z masłem orzechowym o wysokości mili wymaga około 25 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 298 kalorii, 5G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Za 72 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga bitej polewy cool whip®, serka śmietankowego philadelphia®, wafli nilla® i półsłodkiej czekolady baker ' s®. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Mile-High Peanut Butter Pie, Mile-High Peanut Butter Pie, oraz Mile-high Peanut Butter-ciasto brownie.
Dodaj pozostałe do mieszanki budyniu waniliowego; ubijaj, aż się połączą. Wymieszaj 1 szklankę chłodnego bicza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
8
Rozłóż na warstwie budyniu czekoladowego do 1 cala krawędzi. Łyżka pozostały chłodny bicz na środku ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
9
Przechowywać w lodówce 3 godziny. Gdy jest gotowy do podania, pozostaw masło orzechowe w mikrofalówce w misce do kuchenki mikrofalowej przez 15 sekund. lub do stopienia. Rozpuść czekoladę zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Wino, napój alkoholowy i składnik to świetny wybór na ciasto z masłem orzechowym. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. Gerard Bertrand Gris Blanc rosé z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Gerard Bertrand Gris Blanc Rose
Oryginalny róż o bardzo jasnoróżowym kolorze plus szare i prawie białe odcienie. Bukiet odsłania zachwycające zapachy czerwonych jagód. Lekki blask na podniebieniu nadaje winu całą świeżość i wydobywa pełnię owoców. Eleganckie wykończenie jest przyjemnie świeże i mineralne. Grenache jest królem odmian winogron, jeśli chodzi o wytwarzanie lekkich, pikantnych, owocowych róż we współczesnym stylu. Grenache ujawnia całą swoją elastyczność i wiśniowe aromaty. Jego smak figowy, a czasem kakaowy, w połączeniu z zaokrąglonymi doznaniami na podniebieniu, sprawiają, że Grenache jest jedną z wielkich odmian południa Francji.