Mile-High Fudge Brownie Pie
Mile-High Fudge Brownie Pie może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten deser ma 406 kalorii, 5G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz cukier, półsłodką czekoladę Piekarską, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mile-high Peanut Butter-brownie Pie, Hot Fudge Brownie i Double Scooped Ice Cream Sundae High Hat Cupcakes...in Stożek, oraz Mile-High Mud Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Mikrofalówka czekolada i masło w dużej misce do mikrofalówki na wysokości 2 min. lub do roztopienia masła; mieszać aż do całkowitego rozpuszczenia czekolady.
Dodać cukier; dobrze wymieszać. Zmiksować w jajkach i wanilii. Wymieszać z mąką do wymieszania.
Rozłóż na dnie 9-calowej płytki ciasta rozpylonej sprayem do gotowania.
Piec 30 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Całkowicie fajne.
Miarka się środek brownie z łyżką, pozostawiając cienką warstwę na dole i 1/2-cala grubości obręczy wokół krawędzi. Reserve usunięte kawałki brownie do późniejszego wykorzystania.
Beat pudding mieszanki i mleko w dużej misce z trzepaczką 2 min. (Budyń będzie gęsty.) Wymieszać w połowie chłodnego bata i wszystko, ale 1/2 szklanki zastrzeżone kawałki brownie. Łyżka do skorupy brownie; top z pozostałym Cool WHIP i zastrzeżone kawałki brownie.
Przechowywać w lodówce 2 godziny.