Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać Mile-High Chocolate Pie spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 56 g tłuszczu, oraz w sumie 689 kalorii. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka białek, śmietany, Creme fraîche i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mila-Wysokie Ciasto Czekoladowe, Mile-High Chocolate Chip Cookies, oraz Mila-High White Chocolate Koliber Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia pie dishwith crust; zagniatać krawędzie dekoracyjnie.W pełni upiec ciasto crust zgodnie z przepisemlub pole instrukcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Niech ostygnie całkowicie.
3
Białka i cukier ubić w żaroodpornej misce amedium ustawionej na rondlu amedium z gotującej się wody.cukier rozpuszcza się, a białka są ciepłe, ale nie gorące, 3-4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
4
Usunąć z ciepła. Używając miksera elektrycznego, bij na średniej prędkości, aż ostygnie, potroisz objętość i utworzysz sztywne szczyty(końcówki szczytów nie spadną, gdy bijaki zostaną podniesione z miski i odwrócone pionowo), około 6 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Cukierki Peachie-o
5
Wymieszać posiekaną czekoladę i masło w dużej misce ustawionej na tym samym rondlu gotującej się wody, aż stopi się andsmooth, 4-5 minut; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
6
Beat 2 szklanki śmietany w anothermedium misce, aż średnie szczyty tworzą (krem powinien być miękki i poduszkowy), 5-6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
7
Delikatnie złóż białka jajek w mieszance czekoladowej, aż do całkowitego wchłonięcia (pracuj szybko, aby zapobiec ziarnistości czekolady). Delikatnie w bitej śmietanie tylko do tej pory pozostają smugiite; nie overmixor mieszanina będzie spuszczać powietrze. Łyżka 1/2 szklanki musu czekoladowego na spód przygotowanej skorupy ciasta; rozprowadzić równomiernie na łyżce skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana
Białka Jaj
Czekolada
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
8
Posypać 3/4 szklanki Plus2 łyżki rozgniecionych wafli czekolady overmousse. Top pozostałym musem, kopertowanie w centrum, aby utworzyć adome. (Chodzi o to, aby dodać wysokość, nierozkładać równomiernie na krawędzie.) Chill pie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Czekoladowe Waflowe
9
Ubić pozostałe 2 szklanki śmietany, śmietany i soli, aż do uzyskania średnio sztywnej masy (gdy ubijaki zostaną uniesione ze śmietany, szczyty utrzymają kształt, ale końcówki się przewrócą). Topchocolate mus z bitą śmietaną, po tym samym okrągłym kształcie. Schłodzić ciasto przez co najmniej 4 godziny lub, pod przykryciem, do 3 dni.(Najlepiej pokroić, jeśli schłodzi się przez noc, umożliwiając prawidłowe ustawienie musu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem
Sól
10
Udekoruj ciasto 2 łyżkami czekolady i wiórkami czekoladowymi. Kawałek ciasta przy użyciu czystego, suchego noża; przetrzeć między plastrami, aby zapewnić czyste, eleganckie kawałki.