Mile-High Apple Pie
Mile-High Apple Pie to amerykański przepis, który serwuje 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 115 kalorii. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz gałkę muszkatołową, cukier, złote smaczne jabłka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w ok. 4 godziny i 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Mile-High Apple Pie, Mile High Apple Pie, oraz Mile-High Apple Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C). Umieść stojak piekarnika w dolnej części piekarnika i umieść na nim kamień do pieczenia.
Włożyć jabłka do dużej miski i wymieszać z sokiem z cytryny.
W misce wymieszać skrobię ziemniaczaną, 3/4 szklanki cukru, cynamon i gałkę muszkatołową.
Rozwałkuj połowę ciasta z ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni i dopasuj go do 10-calowego talerza ciasta. Ułóż połowę jabłek w skórce i ułóż połowę kawałków masła.
Połowę mieszanki skrobi ziemniaczanej z cukrem cynamonowym posypać jabłkami. Ułóż pozostałe jabłka na talerzu ciasta.
Posypać pozostałymi kawałkami masła i mieszaniną cukru.
Rozwałkować pozostałe ciasto z ciasta i ostrożnie ułożyć na jabłkach. Szczypta i zacisnąć krawędzie uszczelnić skorupy. Użyj widelca, aby wbić dziury w górnej skorupie w kilku miejscach.
Wierzchnią skórkę posmarować mlekiem i posypać 1 łyżką cukru.
Ciasto umieścić w rozgrzanym piekarniku na kamieniu do pieczenia. Natychmiast obniżyć ciepło do 350 stopni F (175 stopni C).
Piec, aż skorupa będzie złoty kolor, o 60 protokół. Sprawdź w połowie czasu pieczenia i przykryj krawędzie folią aluminiową przez ostatnie 30 minut, jeśli to konieczne, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu. Schłodzić 3 godziny na stojaku z drutu przed podaniem.