Mile-High Apple Pie

Mile-High Apple Pie
Mile-High Apple Pie to amerykański przepis, który serwuje 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 115 kalorii. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz gałkę muszkatołową, cukier, złote smaczne jabłka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w ok. 4 godziny i 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Mile-High Apple Pie, Mile High Apple Pie, oraz Mile-High Apple Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C). Umieść stojak piekarnika w dolnej części piekarnika i umieść na nim kamień do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Włożyć jabłka do dużej miski i wymieszać z sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
W misce wymieszać skrobię ziemniaczaną, 3/4 szklanki cukru, cynamon i gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia ZiemniaczanaSkrobia Ziemniaczana
CynamonCynamon
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Rozwałkuj połowę ciasta z ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni i dopasuj go do 10-calowego talerza ciasta. Ułóż połowę jabłek w skórce i ułóż połowę kawałków masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na CiastoCiasto Na Ciasto
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
MasłoMasło
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
RolkaRolka
5
Połowę mieszanki skrobi ziemniaczanej z cukrem cynamonowym posypać jabłkami. Ułóż pozostałe jabłka na talerzu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier CynamonowyCukier Cynamonowy
Skrobia ZiemniaczanaSkrobia Ziemniaczana
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
6
Posypać pozostałymi kawałkami masła i mieszaniną cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
7
Rozwałkować pozostałe ciasto z ciasta i ostrożnie ułożyć na jabłkach. Szczypta i zacisnąć krawędzie uszczelnić skorupy. Użyj widelca, aby wbić dziury w górnej skorupie w kilku miejscach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na CiastoCiasto Na Ciasto
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
RolkaRolka
8
Wierzchnią skórkę posmarować mlekiem i posypać 1 łyżką cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
CukierCukier
MlekoMleko
9
Ciasto umieścić w rozgrzanym piekarniku na kamieniu do pieczenia. Natychmiast obniżyć ciepło do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Piec, aż skorupa będzie złoty kolor, o 60 protokół. Sprawdź w połowie czasu pieczenia i przykryj krawędzie folią aluminiową przez ostatnie 30 minut, jeśli to konieczne, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu. Schłodzić 3 godziny na stojaku z drutu przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn