Mile-High Apple Pie

Mile-High Apple Pie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj szarlotki. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 811 kalorii, 9g białka, oraz 46 g tłuszczu na porcję. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś sól, mieloną gałkę muszkatołową, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mile High Apple Pie, Mile-High Apple Pie, oraz Mile-High Mud Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Pokrój ćwiartowane jabłka na 1/2-calowe plastry i wymieszaj z sokiem z cytryny w dużej misce. Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodaj jabłka, wrzucić do herbu i gotować, 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
4
Posypać cukry, cynamon, sól, gałkę muszkatołową i ziele angielskie na jabłka i wrzucić do płaszcza równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Posypać mąkę na mieszaninie zagęścić, a następnie pozostawić do ostygnięcia całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
6
Rozwałkuj jeden z doskonałych krążków ciasta na mąkę. Zmieść się w 9-calowy talerz ciasta, dając sobie 1/2-calowy zwis.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na CiastoCiasto Na Ciasto
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
7
Zwiń marcepan między 2 kawałkami pergaminu w okrąg o grubości 9 na 1/8 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarcepanMarcepan
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Umieść marcepan na dolnej skorupie. Dock dolnej skorupy, za pomocą widelca, i wypełnić ciasto z mieszaniny jabłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarcepanMarcepan
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
9
Rozwałkuj drugi krążek ciasta, aby zmieścić się na jabłkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na CiastoCiasto Na Ciasto
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
10
Umieść na wierzchu ciasta i przyciąć krawędzie do około 1/2-calowy zwis. Uszczypnij górną skorupę do dołu, karbując krawędź lub naciskając, aby uszczelnić zęby widelca. Odpowietrz ciasto, przecinając 4 szczeliny na górze i umyć jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
11
Przenieść ciasto do tacy blachy i piec, aż skorupa jest złoty kolor i nadzienie jest bąbelkowy, 45 do 50 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
12
Ostudzić 20 minut przed podaniem.
13
Wymieszać mąkę i sól razem w przetwórni żywności.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
14
Dodać masło do mieszanki mąki i pulsować, aż masz duże kawałki wielkości grochu rozproszone w całej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
15
Dodaj 8 do 10 łyżek wody lodowej powoli, mieszając widelcem, tylko do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
16
Przenieść na mąkę, podzielić na pół, uformować na 2 krążki i owinąć osobno folią. Przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn