Mila-High Lemon Beza Mini Placki
Mila - High cytrynowe bezy Mini ciasta może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 124 kalorie, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać maliny, ciasto crust, lemon curd, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Mile-High Mini Placki Truskawkowe, Placek Bezowy Cytrynowy, oraz Babeczki Bezowe Cytrynowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 204°. rozwiń ciasto crust na powierzchni roboczej; spłaszcz lekko wałkiem do ciasta. Używając 3-calowego okrągłego noża, wytnij 12 rund. Odwróć mini muffin-cup pan.
Umieść każdą skorupę na dnie 12 filiżanek. Naciśnij i uszczypnij ciasto, aby uformować kubek. Dno i boki z widelcem.
Piec 8 do 10 minut lub do jasnego złotego koloru.
Upieczone muszle umieść w miseczkach mini muffin na patelni (nie będą pasować, ale będą siedzieć ku górze i zapobiegać przewróceniu się skorupy.)
Umieść 1 malinę na dnie każdej skorupki.
W małej misce do mikrofalówki, kuchenka mikrofalowa lemon curd odkryte na wysokie 45 do 60 sekund lub do gorąca. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji. Łyżka około 1 łyżka twarogu cytrynowego nad maliną w każdej filiżance.
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 177°. w małej głębokiej misce ubijaj białka, krem z kamienia nazębnego i wanilię mikserem elektrycznym na średniej prędkości około 1 minuty lub do uzyskania miękkich szczytów. Na dużej prędkości stopniowo ubijaj cukier 1 łyżką na raz, aż powstaną sztywne, błyszczące szczyty i cukier się rozpuści. Łyżka bezy na gorącym nadzieniu cytrynowym; rozprowadzić na krawędzi skórki, aby dobrze uszczelnić i zapobiec skurczowi.
Piec w temperaturze 350 ° F 8 do 10 minut lub do momentu, gdy beza będzie jasnobrązowa. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny. Przechowywać w lodówce, aż do napełnienia jest ustawiony, o 1 godzinę. Przechowywać w lodówce.