Mike ' s Taco Dip
Nigdy nie można mieć zbyt wiele meksykańskich przepisów, więc daj Mike ' s Taco Dip spróbować. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 1,28 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 321 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Działa dobrze jako niedroga przystawka dla Super Bowl. Udaj się do sklepu i odebrać sok z cytryny, serek, śmietana, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 30%. Podobne przepisy to Mike Romanoff, Magia Mike ' a, oraz Big Mike Burger.
Instrukcje
Ser śmietankowy, śmietana, sos Na Ostro, sos sojowy i sok z cytryny.
Rozprowadź tę mieszaninę do szklanego naczynia o wymiarach 9x13 cali.
Layer salsa, zielona cebula, czarne oliwki, sałata, ser cheddar i pomidory na mieszaninie ser śmietankowy. Przykryć folią i delikatnie przycisnąć składniki, aby dokręcić warstwy. Schłodzić przed podaniem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
![Burn Cottage Cashburn Pinot Noir]()
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Jasne aromatyczne kwiaty, cassis i czerwone owoce dopełniające pikantne i pikantne nuty. Podniebienie jest elastyczne i harmonijne, z ciekawymi warstwami i elementami umami, delikatną fakturą i pięknym zrównoważonym wykończeniem.