Mignardises (Trufle Wegańskie)
Mignardises (Wegańskie trufle) to bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 80. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 68 kalorii. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Go Dairy Free Ma 1 fanów. Mieszanka masła nerkowca, Nama shoyu, różnych powłok, takich jak kokos i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wegańskie Trufle Czekoladowe, Łatwe Wegańskie Trufle, oraz Wegańskie trufle z szampanem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W robocie kuchennym połączyć masło nerkowca, syrop klonowy, kakao w proszku, nasiona wanilii i nama shoyu i proces, aż będzie gładka i gęsta.
Wlać do płytkiego pojemnika i przykryć i przechowywać w lodówce przez 4 godziny.Używając melonowego ballera, zeskrobuj bazę truflową na małe kulki.Trufle czekoladowe napełnij lub zwijaj przyprawami, nasionami, orzechami lub suszonymi owocami.Kształt według potrzeb (okrągłe, w kształcie gruszki, nugat lub cylindry).