Ten bezglutenowy przepis służy 12 i kosztuje 1,24 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 488 kalorii, 6G białka, oraz 39g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ciężkiej śmietany, półsłodkiej czekolady, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Tort Czekoladowo-Migdałowy, Tort Czekoladowo-Migdałowy, oraz Tort Czekoladowo-Migdałowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Odstawić 1 łyżkę migdałów do dekoracji. Posiekać Pozostałe migdały; posypać natłuszczonym 9-in. springform pan. W kuchence mikrofalowej roztopić czekoladę; mieszać aż będzie gładka. Lekko schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Migdały
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
Mikrofalówka
2
W dużej misce ubić serek śmietankowy i cukier na gładką masę. Tymczasem w małym rondlu posypać zimną wodą żelatynę; odstawić na 1 minutę. Gotować i mieszać na małym ogniu, aż żelatyna całkowicie się rozpuści. Ubić do masy z serem śmietankowym. Ubić w roztopionej czekoladzie na gładką masę. Złóż bitą śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana
Serek śmietankowy
Czekolada
żelatyna
Cukier
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wlać do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Posypać migdałami. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 3 godziny.