Migdałowy Budyń Chlebowy

Migdałowy Budyń Chlebowy
Migdałowy budyń chleb może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 417 kalorii, 8G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 15. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt migdałowy, jajka, migdały i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Z łyżeczką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pudding Czekoladowo-Migdałowy, Budyń Chlebowy Czekoladowy, Wiśniowy I Migdałowy, oraz Migdałowy budyń chlebowy z sosem Ajerkoniakowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Croissanty pokroić w 1/2 cala. sztuk; umieścić w nasmarowanym 13-calowym. x 9-po. naczynie do pieczenia. W dużej misce, połączyć jajka, mleko, cukier i ekstrakty.
Składniki, których będziesz potrzebować
CroissantCroissant
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)(Keebler)
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Zalać rogaliki; odstawić na 10 minut. Kropka z pastą migdałową; posypać migdałami (naczynie będzie pełne).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
CroissantCroissant
( 23)( 23)
3
Piec w temperaturze 350° przez 35-40 minut lub aż nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
4
Tymczasem w ciężkim rondlu na średnim ogniu gotuj i mieszaj cukier drewnianą łyżką, aż cukier stopi się i zmieni głęboki bursztynowy kolor, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Dodaj 1 szklankę śmietany (mieszanina będzie bańki). Wymieszać z pozostałą śmietaną; gotować 10-15 minut dłużej lub do całkowitego rozpuszczenia karmelizowanego cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
6
Zdjąć z ognia; wymieszać truskawki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
7
Podawać z budyniem chlebowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Magazyn