Migdałowo-Kruche Babeczki Lodowe
Migdałowo-kruche babeczki lodowe mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 332 kalorie. Ten przepis służy 12. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Udaj się do sklepu i odbierz bitą polewę, masło, kruche ciasteczka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Z łyżeczką wynik 28%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Migdałowy Krem Ser Kruchy Batony, Białe migdałowe babeczki z kwaśną śmietaną z lukrem serowym, oraz Czekoladowe babeczki z lukrem migdałowo-serowym dla dwojga dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kubki do pieczenia z folii aluminiowej w lekko nasmarowanej patelni z 12 filiżankami muffin i nałóż spray do gotowania.
Przetwarzanie ciasteczek w robocie kuchennym 30 sekund lub do drobno zmielonego. (Wydajność powinna wynosić około 1 1/2 szklanki.)
Przełożyć do średniej miski. Proces 1 cukierki Puchar 30 sekund lub do drobno zmielone. Wymieszać zmielone cukierki i masło do zmielonych ciastek, aż do połączenia. Podzielić mieszaninę okruchów między przygotowanymi filiżankami, mocno naciskając na dno i dwie trzecie po bokach każdej filiżanki. Zamrozić 30 minut.
Podczas ostatnich 10 minut zamrażania pozostawić lody w temperaturze pokojowej.
Umieść lody w misce wytrzymałego elektrycznego miksera stojącego. Beat z niską prędkością, za pomocą mocowania wiosła, 5 do 10 sekund lub aż po prostu wystarczająco gładkie, aby rozprzestrzeniać.
Łyżka lodów do skorupy, wypełniając całkowicie pełny. Zamrozić 1 godzinę. Dollop każdy z około 2 łyżki. bita polewa, i góry z pozostałych 1/2 cukierki cup.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.