Migdałowo-Grzybowy Dziki Ryż
Migdałowo-grzybowy dziki ryż może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 188 kalorii. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 84 centy za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jeśli masz pod ręką migdały, zieloną cebulę, ryż i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Almond Wild Rice, Grzybowy Dziki Ryż, oraz Grzybowy Dziki Ryż.
Instrukcje
Ryż opłukać i odsączyć; umieścić w 1-1 / 2-qt. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Dodać pozostałe składniki; dobrze wymieszać. Przykryć i piec w temperaturze 325° przez 1-1 / 2 do 2 godzin lub do wchłonięcia płynu i miękkości ryżu.