Migdałowo-Gruszkowy Tort Z Serem Śmietankowym
Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 280 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz donice migdały, gruszki, serek philadelphia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Świąteczny tort żurawinowy, gruszkowy i orzechowy z serkiem śmietankowo-pomarańczowym lukrem, Migdałowy Tort Gruszkowy, oraz Gruszka Migdałowy Tort Sernikowy.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Ubij masło i 1/3 szklanki cukru w małej misce z mikserem, aż będzie lekkie i puszyste.
Dodać mąkę; dobrze wymieszać. Naciśnij na dole i 1 cal w górę strony 9-calowej formy sprężynowej.
Ubić serek śmietankowy i 1/3 szklanki pozostałego cukru w tej samej misce z mikserem do wymieszania.
Dodać jajko i wanilię; dobrze wymieszać.
Rozprowadzić na dnie skorupy.
Wymieszać pozostały cukier i cynamon aż do wymieszania.
Dodaj do gruszek w dużej misce; wrzucić do herbu. Ułóż na warstwie twarogu; wierzch z orzechami.
Obniżyć temperaturę do 191°; piec torte 25 min. albo dopóki środek nie zostanie ustawiony. Całkowicie fajne. Uruchom nóż wokół krawędzi patelni poluzować torte.
Zdjąć obręcz. Przechowywać w lodówce torte 3 godziny.