Migdałowo-Czekoladowe Ciasto Marmurowe
Migdałowo-Czekoladowe Ciasto marmurowe może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 525 kalorii, 6G białka, oraz 32G tłuszczu. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 260 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Mieszanka granulowanego cukru, soli, mąki tortowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Czekoladowe Z Marmuru, Ciasto Czekoladowe Z Marmuru, oraz Ciasto Czekoladowe Z Marmuru dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 163°. Pokryj 9-na 5-calową patelnię bochenkową sprayem do pieczenia. Linia patelni z 1 arkuszem papieru pergaminowego, umożliwiając boki powiesić na krawędziach długich boków patelni. Pokryć pergamin sprayem do pieczenia.
W małej misce, wcierać pastę migdałową w cukier opuszkami palców, aż całkowicie się pokruszą. Alternatywnie, pulse migdałowy Pasta i cukier w robocie kuchennym, aż do całkowitego pokruszenia. Odstawić.
W średniej misce wymieszać mąkę i sól. W dużej misce, połączyć kakao w proszku i wrzącej wody, mieszając do gładkiej; rezerwy.
Beat masło i cukier migdałowy z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste, o 3 protokół.
Dodaj jajka i żółtka po jednym na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu i skrobając dno i boki miski gumową szpatułką w razie potrzeby.
Dodaj ekstrakt migdałowy i pokonać tylko do włączenia, o 10 sekund. Mąkę przesiać mieszaninę w trzech partiach, składając gumową szpatułką po każdym dodaniu.
Przenieść 1/3 ciasta do miski z mieszaniny czekolady i wymieszać, aż dokładnie włączone. Łyżka pół zwykłego ciasta i pół ciasta czekoladowego do przygotowanej patelni do pieczenia, naprzemiennie łyżki, aby utworzyć wzór szachownicy. Powtórz procedurę z pozostałymi batters. Przeprowadź Nóż obiadowy przez ciasto w wirującym ruchu, aby stworzyć marmurkowy wzór.
Piec ciasto, aż tester włożony do środka ciasta wyjdzie czysty, 45 do 50 minut.
Przenieść do regału chłodzącego i schłodzić na patelni 10 minut. Używając zwisu pergaminowego, przenieś ciasto bezpośrednio do regału chłodzącego i całkowicie ostudź, około 1 godziny.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować Jest King Frosch Riesling Auslese wszystkie naturalne Niemieckie. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![King Frosch Riesling Auslese Wszystkie Naturalne Niemiecki]()
King Frosch Riesling Auslese Wszystkie Naturalne Niemiecki