Migdałowo-Brzoskwiniowy Crisp
Migdałowo-brzoskwiniowy Crisp może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Ten przepis służy 5. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 278 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz cukier, niebieloną mąkę, proszek do pieczenia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Brzoskwiniowy Migdałowy Crisp, Brzoskwiniowy Migdałowy Crisp, oraz Jagodowy Brzoskwiniowy Migdałowy Crisp dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokryć 8-calową kwadratową patelnię sprayem do gotowania.
Dodać brzoskwinie i posypać 1/4 szklanki cukru i wanilii; delikatnie wymieszać.
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Mąkę i kolejne 5 składników wymieszać w misce; margarynę pokroić w blenderze do momentu, aż mieszanina będzie krucha. Wymieszaj białko jaja, ekstrakt migdałowy i pokrojone migdały. Mieszanka mąki Dollop nad mieszanką brzoskwini. Posmarować lekko sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 przez 45 minut lub do lekko złocistego.