Migdałowo-Boczkowy Ser Crostini
Przepis migdałowo-Boczkowy ser Crostini może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Na 76 centów za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, który służy 36. Jedna porcja zawiera 285 kalorii, 10g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 34 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz migdały, bagietkę chlebową, paski boczku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pimento Cheese & Bacon Crostini, Szpinak Migdałowy Crostini, oraz Mini Crostini z boczkiem i jajkiem podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kromki chleba na niepasanej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 400° przez 8-9 minut lub aż lekko się zarumieni.
Tymczasem w dużej misce połączyć ser, majonez, migdały, boczek, cebulę i sól.
Piec 7-8 minut lub aż ser się rozpuści.
W razie potrzeby posyp dodatkowymi migdałami.