Przepis migdałowo-Boczkowy ser Crostini może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Na 76 centów za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, który służy 36. Jedna porcja zawiera 285 kalorii, 10g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 34 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz migdały, bagietkę chlebową, paski boczku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pimento Cheese & Bacon Crostini, Szpinak Migdałowy Crostini, oraz Mini Crostini z boczkiem i jajkiem podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść kromki chleba na niepasanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2
Piec w temperaturze 400° przez 8-9 minut lub aż lekko się zarumieni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Tymczasem w dużej misce połączyć ser, majonez, migdały, boczek, cebulę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego