Migdałowe Śnieżki
Need a wegetariańska przystawka? Migdałowe Śnieżki mogą być ogromnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 12 i kosztuje 35 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 316 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 37 minut. Udaj się do sklepu i zbierz sól, mąkę, cukier puder i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, który nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Migdałowe Śnieżki, Śnieżki Wiśniowo-Migdałowe, oraz Bezglutenowe Pomarańczowo-Migdałowe Śnieżki.
Instrukcje
Piec migdały w jednej warstwie w płytkiej patelni 6 minut lub do tosty i pachnące, mieszając w połowie. Całkowicie schłodzić (około 20 minut). Zmniejsz temperaturę piekarnika do 32
Migdały proces w robocie kuchennym 30 sekund lub do drobno zmielone.
Ubij masło na średniej prędkości za pomocą wytrzymałego elektrycznego miksera stojącego, aż uzyska kremową konsystencję. Stopniowo dodawać wanilię i 1 szklankę cukru pudru, dobrze ubijając. (Ciasto będzie kruche.)
Połączyć mąkę, sól i migdały; stopniowo dodawać do mieszaniny masła, ubijając aż do wymieszania.
Kształt ciasta na 3/4-calowe kulki, i umieścić 2 cale od siebie na pergaminie wyłożone arkuszy do pieczenia.
Piec w 325 przez 12 do 15 minut lub aż krawędzie są lekko rumiane. Ostudzić na blasze do pieczenia 2 protokół.
Przenieść do stojaków drucianych i schłodzić 10 minut.
Ciasteczka zwijamy w 1/2 szklanki cukru pudru.