Migdałowe Szkliwione Cebule
Migdałowe szkliwione cebule mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 160 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 41 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, cebulę, śliwkowe migdały i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Cebula duszona biała-cebula szkliwiona, Cebula Balsamiczna Szkliwiona, oraz Cebula Perłowa Szkliwiona dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić cebulę w dużym rondlu z wystarczającą ilością wody, aby pokryć o 1 cal. Doprowadzić do wrzenia; gotować, aż cebula będzie miękka, 20 do 25 protokół.
Roztopić masło i cukier na głębokiej patelni na średnim ogniu. Wymieszać z wodą i obraną cebulą. Gotować, mieszając, aż cebula zacznie kolorować, o 10 protokół.
Posypać migdały na patelni. Gotować i mieszać, aż cebula będzie złoty i migdały są lekko tosty, 4 do 5 dodatkowych minut.