Migdałowe Półksiężyce I
Migdałowe kreski i wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 56 kalorii. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 72. Mieszanka migdałów, mąki, cukru cukierniczego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 9%. Spróbuj Migdałowe Krescencje, Migdałowe półksiężyce III, oraz Migdałowe Krescencje dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło śmietankowe lub margarynę z cukrem pudrem do lekkości.
Wymieszać z brandy i wodą.
Migdały posiekać i odstawić 1/2 szklanki.
Dodaj resztę migdałów do mieszaniny. Wymieszać z mąką i dobrze wymieszać.
Schłodzić ciasto, aż będzie wystarczająco sztywne, aby uformować.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (180 stopni C).
Kształt ciasta w kształcie półksiężyca (użyj około 1 łyżeczki na ciastko.)
Dip do dodatkowych posiekanych migdałów
Piec na blasze z ciasteczkami 12-15 minut.
Po ostygnięciu delikatnie rozwałkować w dodatkowym cukrze pudrze.