Migdałowe Kruche I
Migdałowe kruche może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 95 kalorii. Ten przepis służy 36 i kosztuje 11 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, masło, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis od Allrecipes ma 526 fanów. Z łyżeczką wynik 11%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Kruche migdały i żurawiny, Patelnia Migdałowe Kruche, oraz Kruche Ciasto Żurawinowo-Migdałowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce ubij masło z 1/2 szklanki cukru i ekstraktu migdałowego, aż będzie lekkie i puszyste. Drewnianą łyżką wymieszaj mąkę, aż będzie gładka i dobrze połączona. Ciasto podzielić na 2 części. Przechowywać w lodówce, pokryte przez 2 godziny.
Rozgrzej piekarnik 300 stopni F (150 stopni C).
Na lekko posłodzonej powierzchni rozwałkuj ciasto, jedna część na raz, o grubości około 1/2 cala. Używając okrągłej foremki do ciastek o średnicy 1 1/2 cala, Wytnij ciasteczka.
Umieść 1 cal od siebie, na nieprzetworzonym arkuszu cookie. Za pomocą końcówki drewnianej łyżki lub prasy do ciastek wykonaj Wcięcie w środku każdego ciastka.
Piec 25 do 30 minut, lub do jasnego złota na brzegach. Jeszcze ciepłe, rolki w cukrze. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.