Migdałowe Brownies
Almond Brownies może być właśnie deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 36. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 152 kalorie. Na 24 centy za porcję, ten przepis okładki 3% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka kartonu bitej polewy, syrop czekoladowy, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Migdałowe Brownies, Almond Joy Brownies, oraz Almond Joy Brownies podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, masło śmietany i cukru, aż lekkie i puszyste.
Dodaj jajka, po jednym na raz, bijąc dobrze po każdym dodaniu. Wymieszać z syropem czekoladowym i ekstraktem.
Połącz mąkę i sól; stopniowo dodawaj do mieszanki czekoladowej.
Wlać do nasmarowanego 13-in. x 9 po. patelnia do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta (ciasteczka mogą wydawać się wilgotne). Fajne na drucianym stelażu.
Na lukier, w kuchence mikrofalowej miski, stopić chipsy czekolady i 1 szklankę bitej polewy; mieszać do gładkości. Super. Złóż ekstrakt i pozostałą bitą polewę.
Rozprowadzić na schłodzonych ciasteczkach.
Posypać migdałami. Przechowywać w lodówce.