Migdałowe Biscotti
Migdałowe Biscotti może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis deser. Jedna porcja zawiera 89 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 24 i kosztuje 11 centów za porcję. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz cukier, mąkę, białko jaja i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 18%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Migdałowe Biscotti, Migdałowe Biscotti, oraz Migdałowe Biscotti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w dużej misce.
Połącz wanilię i kolejne 3 składniki; dodaj do mieszaniny mąki, mieszając do dobrze wymieszanego (ciasto będzie suche).
Ciasto obrócić na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i lekko zagnieść 7 lub 8 razy. Uformuj ciasto na 16-calową rolkę.
Umieść rolkę na blasze pokrytej natryskiem do pieczenia i spłaszcz rolkę do grubości 1 cala.
Piec w temperaturze 350 przez 30 minut.
Usuń rolkę z blachy do pieczenia na stojaku z drutu i ostudzić 10 minut.
Wytnij rolkę po przekątnej na 30 (1/2 cala) plastry i umieść, Wyciąć Boki w dół, na blasze do pieczenia. Obniżyć temperaturę piekarnika do 325 i piec 10 minut. Odwróć ciasteczka i piec dodatkowe 10 minut (ciasteczka będą lekko miękkie w środku, ale twardnieją, gdy ostygną).
Wyjąć z blachy do pieczenia; ostudzić całkowicie na stojaku z drutu.