Migdałowa Pavlova z brzoskwiniami, śmietaną i solonym brzoskwiniowym karmelem

Migdałowa Pavlova z brzoskwiniami, śmietaną i solonym brzoskwiniowym karmelem
Migdałowa Pavlova z brzoskwiniami, śmietaną i solonym brzoskwiniowym karmelem może być właśnie deserem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,88 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 497 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, krem z kamienia nazębnego, cukier, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Brzoskwinie i śmietana mrożony krem z Brownies i solonym ciemnym sosem karmelowym, Grillowane waniliowe brzoskwinie Mascarpone z solonym bourbonem karmelem, oraz Granola Migdałowa Solona Karmelowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 25
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem i narysować 5-przez 10-in. prostokąt na każdym ołówkiem; Odwróć papier.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Zrobić bezy: migdały pulsować w robocie kuchennym, aż grubo zmielone. W dużej misce ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego mikserem na dużej prędkości, aż się spieni. Stopniowo dodawać 1 szklankę cukru (około 1 łyżki. co 10-15 sekund), bicie aż do połysku białych i trzymanie prostego punktu po uniesieniu bijaka. Zeskrobać wnętrze miski. Ubić ekstrakt z migdałów aż do równomiernego wymieszania, a następnie złożyć zmielone migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z Masłem OrzechowymCiasto Z Masłem Orzechowym
Olejek Cynamonowy, OpcjonalnieOlejek Cynamonowy, Opcjonalnie
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dołącz rogi pergaminu do patelni z odrobiną bezy. Za pomocą długiej metalowej szpatułki równomiernie rozprowadzić połowę bezy na każdym pergaminowym prostokącie, kształtując proste boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
5
Piec, przełączając patelnie w połowie, aż bezy będą bardzo chrupiące i blado złote, około 1 1/2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Odstawić w piekarniku z uchylonymi drzwiami, aż ostygnie, co najmniej 2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
W międzyczasie zrobić karmel: obrać* 2 średnie brzoskwinie (poczekać do kroku 6, aby obrać inne), zmiksować i drobno rozgnieść w misce blenderem do ciast. Gotować 1 szklankę cukru na dużej patelni na średnim ogniu, od czasu do czasu podnosząc i wirując patelnię, aż cukier stopi się i zmieni kolor na złoty, 6 do 8 minut. Wymieszać puree z brzoskwiń (cukier może się wchłonąć) i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Odstawić około 30 minut. Jeśli nadal masz grudki cukru, gotuj na średnim ogniu, często mieszając, aż cukier stopi się ponownie, 3 do 6 minut. Łyżka 1/2 szklanki mieszanki brzoskwini do średniej miski, dodać sok z cytryny, i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Odcedzić pozostałą mieszaninę brzoskwini do miski, naciskając, aby wyodrębnić płyn, a następnie powrócić płyn do patelni. Wymieszać z masłem i solą. Gotować na średnim ogniu, mieszając, aż masło się rozpuści. Wymieszaj ekstrakt z migdałów i odstaw solony karmel na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek Cynamonowy, OpcjonalnieOlejek Cynamonowy, Opcjonalnie
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Pozostałe brzoskwinie obrać, pokroić w plasterki i wymieszać w misce z sokiem owocowo-cytrynowym. W innej misce ubij śmietanę i pozostałą 1 łyżkę. cukier do miękkiego zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Poluzuj bezy z papieru. Zestaw 1 na talerzu. Delikatnie rozprowadzić połową bitej śmietany, pozostawiając granicę. Łyżka trochę pokrojonych brzoskwiń i ich płynu na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
12
Skropić odrobiną solonego sosu karmelowego (w razie potrzeby nawinąć, aby był wylewany). Powtórz warstwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone BrzoskwiniePokrojone Brzoskwinie
13
Pokroić w szerokie plastry i podawać z większą ilością brzoskwiń i pozostałym sosem karmelowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone BrzoskwiniePokrojone Brzoskwinie
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
14
* Aby obrać brzoskwinie, zanurz je w patelni z wrzącą wodą, aż skórki łatwo oderwą się nożem, około 15 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
15
Wyjąć łyżką szczelinową i obrać nożem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
16
Make ahead: przez krok 5, do 1 dnia; ciepłe sosy w kuchence mikrofalowej do temperatury pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn