Migdałowy Parmezan Chrupiący Kurczak

Migdałowy Parmezan Chrupiący Kurczak
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać migdałowy parmezan Crusted kurczak oferty spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 242 kalorie, 18g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od wybrednego podniebienia ma 4081 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i דל פחמימות,zny dieta. Jeśli masz koszerną sól, pieprz, kurczaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć migdałowy posiłek, możesz podążać za tym daniem głównym z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Parmezan-Chrupiący Kurczak, Przetargi Z Kurczaka Z Migdałami, oraz Triscuit Parmezan Crusted Chicken Tenders dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry
2
Zmielone migdały, parmezan, sól i pieprz umieść w płytkim naczyniu, mieszając, aby połączyć.  (Jeśli masz całe migdały pod ręką, tak jak my, możesz je zmielić w potężnym blenderze.  Użyliśmy naszego Blendtec.)
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Umieścić powlekane paski kurczaka w gorącej patelni saute. Gotować z każdej strony przez około 3 protokół, aż gotowane przez i rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starta Słodka Cebula (lub Drobno, Drobno Posiekana)Starta Słodka Cebula (lub Drobno, Drobno Posiekana)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry
4
Usuń paski z patelni i ostudzić na stojaku do pieczenia lub ręcznik papierowy wyłożone płyty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry
5
Podawać na ciepło z ulubionymi dipami z kurczaka. Moi chłopcy lubią ketchup, jogurt, musztardę i miód.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Ranch DressingRanch Dressing

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Kurczak w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Białe mięso jest zazwyczaj w połączeniu z białym winem, aby nie obezwładniać smaku mięsa, więc Chardonnay i sauvignon blanc są bezpiecznymi wyborami. Kurczak przygotowany z sosem pomidorowym lub na pewno sosem z czerwonego wina może i powinien być podawany z czerwonym jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Lapis Luna Chardonnay. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn