Migdałowy Macaroon Brownie Bars
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać migdałowy Macaroon Brownie bary spróbować. Ten przepis służy 48 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 115 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodkie chipsy czekoladowe, Olej roślinny, kokos i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Migdałowy Macaroon Brownie Bars, Coconut Macaroon Brownie Bites, oraz Migdałowe Ciasteczka Z Makaronem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Nasmaruj dno tylko patelni 13x9 cali ze skracaniem lub natryskiem do gotowania. Dodać ciasto brownie zgodnie z zaleceniami brownie mix box dla cakelike brownies.
Rozłóż ciasto na patelni.
Piec 26 do 30 minut lub do wykałaczki włożonej 2 cale od strony patelni wychodzi prawie czysty.
Tymczasem w dużej misce wymieszaj składniki wypełniające.
Wyjąć ciasteczka z piekarnika. Ostrożnie łyżką i równomiernie rozprowadzić nadzienie na ciastkach.
Piec 15 minut dłużej (nadzienie nie będzie brązowy). Schłodzić całkowicie, około 1,5 godziny.
W małej misce do mikrofali, mikrofalowe chipsy czekoladowe i 1/2 łyżeczki oleju na wysokiej 30 do 40 sekund, mieszając co 10 sekund, aż do rozpuszczenia wiórów. Łyżka do zamykanej plastikowej torby do przechowywania żywności; seal bag.
Wyciąć małą końcówkę z rogu torebki; polać nadzieniem czekoladą. W przypadku prętów Wytnij 8 rzędów o 6 rzędów.