Migdałowy Krem Karmelowy

Migdałowy Krem Karmelowy
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Migdałowy Crème karmel może być niesamowite przepis spróbować. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 288 kalorii. Ten przepis służy 9. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ekstrakt z migdałów, odparowane mleko, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme, Karmelowy Crunch eklerki z palonym karmelowym ciastem Creme, oraz Złote monety z marakui, karmelowe migdałowe magiczne fasolki pokryte czekoladą i czekoladowe batoniki z Karmelu cynamonowego.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wlać cukier do okrągłej patelni tortowej o średnicy 9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
3
Umieść patelnię na średnim ogniu. Gotować 6 minut lub aż cukier rozpuszcza się i jest złoty, potrząsając ciasto patelni od czasu do czasu szczypcami. Natychmiast zdjąć z ognia; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
SzczypceSzczypce
4
Umieścić jajka w średniej misce; mieszać trzepaczką do uzyskania piany.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
5
Dodać ekstrakty i mleko; wymieszać trzepaczką. Wymieszać w 1/4 szklanki migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Wlać mieszaninę do przygotowanej patelni tortowej. Przykryć folią; umieścić w dużej płytkiej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Umieść patelnię w piekarniku; dodaj gorącą wodę do patelni do głębokości 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
8
Piec w temperaturze 350 przez 55 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
9
Wyjmij patelnię z wody; umieść na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
10
Usunąć folię. Chłodny krem na patelni tortowej 30 minut. Poluzuj krawędzie nożem lub gumową szpatułką.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
SzpatułkaSzpatułka
NóżNóż
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
11
Umieść talerz do góry dnem na patelni do ciasta; Odwróć krem na talerz, pozwalając syropowi mżnąć nad kremem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
12
W razie potrzeby posypać pokrojonymi migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały W PlasterkachMigdały W Plasterkach
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia3
Magazyn