Migdałowy Krem Karmelowy

Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Migdałowy Crème karmel może być niesamowite przepis spróbować. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 288 kalorii. Ten przepis służy 9. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ekstrakt z migdałów, odparowane mleko, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme, Karmelowy Crunch eklerki z palonym karmelowym ciastem Creme, oraz Złote monety z marakui, karmelowe migdałowe magiczne fasolki pokryte czekoladą i czekoladowe batoniki z Karmelu cynamonowego.
Instrukcje
Wlać cukier do okrągłej patelni tortowej o średnicy 9 cali.
Umieść patelnię na średnim ogniu. Gotować 6 minut lub aż cukier rozpuszcza się i jest złoty, potrząsając ciasto patelni od czasu do czasu szczypcami. Natychmiast zdjąć z ognia; odstawić.
Umieścić jajka w średniej misce; mieszać trzepaczką do uzyskania piany.
Dodać ekstrakty i mleko; wymieszać trzepaczką. Wymieszać w 1/4 szklanki migdałów.
Wlać mieszaninę do przygotowanej patelni tortowej. Przykryć folią; umieścić w dużej płytkiej patelni do pieczenia.
Umieść patelnię w piekarniku; dodaj gorącą wodę do patelni do głębokości 1 cala.
Piec w temperaturze 350 przez 55 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Wyjmij patelnię z wody; umieść na stojaku z drutu.
Usunąć folię. Chłodny krem na patelni tortowej 30 minut. Poluzuj krawędzie nożem lub gumową szpatułką.
Umieść talerz do góry dnem na patelni do ciasta; Odwróć krem na talerz, pozwalając syropowi mżnąć nad kremem.
W razie potrzeby posypać pokrojonymi migdałami.